תערוכת צילומים: "עצים מדברים"

התערוכה תוצג במהלך מאי-יולי 2014

20 במאי 2014, 14:00
הספרייה למדעי החברה ולניהול, אולם השמורים
ללא תשלום
תערוכת צילומים: "עצים מדברים"

עצים מדברים- סודות ומרקמים מעולם העצים

צילום: רעיה סגל

הצלמת רעיה סגל עוסקת בצילום טבע ואומנות. כך מספרת רעיה על עבודתה:

"תערוכת הצילומים מאפשרת הצצה אל היופי והמגוון של המראות הקיימים בעולם הצמחים, התערוכה עוסקת ברובה בעצים עם נגיעה גם בפרחים. מאז ומתמיד אני מביטה בהשתאות על יופיים של העצים, החל מעץ הבוק הענק שתחתיו גדלתי בכפר גבתון ובהמשך - עצי היער שסביב קיבוץ מנרה בגליל העליון. כמורה לטבע הרבתי לטייל עם תלמידי, עם הזמן התחלתי לצלם כדי להנציח - ולקחת איתי את המראות היפים.

אני מרבה לטייל בארץ ובחו"ל, תמיד מלווה במצלמה, ומצלמת כל מה שיפה בעיניי. הטבע מספק לנו מגוון אדיר של צורות אומנותיות יפהפיות, אין גבול ליופי, צריך רק לפקוח עיניים ולהביט.

בצילומים אני מתייחסת לעצים כאובייקט אומנותי, וכמעט לא מתייחסת להיבט הבוטני, מנתקת קטעים מעניינים בעץ ומתקמדת בהם."

תמונות מהתערוכה >>

לפרטים נוספים: