תערוכה: "בהתאם למצב ולרוח" - ציורים ושירים מתוך ספרה של רחל טוקר שיינס

ללא תשלום
תערוכה: "בהתאם למצב ולרוח" - ציורים ושירים מתוך ספרה של רחל טוקר שיינס

שרות בקול גדול

התערוכה "בהתאם למצב ולרוח" מציגה ציורים ושירים מתוך ספרה של רחל, שיצא לאור לאחרונה בהוצאת "פיוטית".

הצבעים, הצורות, המילים והשורות מזמנים הצצה לעולמה המסקרן של רחל. הדמויות בציוריה ובשיריה מתבוננות, נוגעות, רוקדות, חיות ובעיקר נותנות מקום לקול נשי, בוגר וצבעוני. נקודת המבט הייחודית שלה על הטבע, על יחסים שבינו לבינה, על עולם החומר ועל עולם הרוח, מאפשרים למבקר בתערוכה לעצור לרגע את מרוץ היומיום התובעני ולהתבונן פנימה.

רחל טוקר שיינס, ילידת תל אביב ודור חמישי למייסדיה, היא אמנית רב תחומית- ציירת, משוררת וגמלאית של אוניברסיטת תל אביב.
​רחל יוצרת במגוון טכניקות וחומרים. ציוריה, רישומיה ופסליה נעים בין הפיגורטיבי והנאיבי למופשט. יצירותיה הוצגו בתערוכות ציור רבות, ביניהן בבית האמנים בחיפה, בסינמטק ירושלים ובתיאטרון ירושלים וכן בתיאטרון הבימה. שיריה, ציוריה וצילומיה ראו אור בכתבי עת ספרותיים שונים כמו "בגלל", "שירה חברתית", "בין סגול ובין תכלת" ובאנתולוגיות שונות.
​רחל חברה באיגוד האמנים הפלסטיים, אגודת הציירים והפסלים ואגודת הסופרים.

יצירת קשר : tokerit@gmail.com

Facebook: Rachel Tucker Shynes