אודות הספריות באוניברסיטת תל-אביב

מאגר מידע בלתי נדלה

הספריות של אוניברסיטת תל-אביב מכילות מאגר עצום ועדכני של ספרים, כתבי עת ומאמרים, ומאפשרות נגישות מירבית, מכל מקום לאוקיינוס הידע האינסופי: אם באמצעות הספרים וכתבי העת המצויים על המדפים, ואם באמצעות שירותי המידע הדיגיטליים העומדים לרשות הסטודנטים והחוקרים הן בספריות עצמן והן בגישה מרחוק 24/7.

הצוות המקצועי והמיומן בספריות מציע שירותי מידע אקדמיים במגוון רחב של תחומי הידע, ושוקד על פיתוח אוספי הספריות המודפסים והדיגיטליים, למען קידום ההוראה והמחקר האקדמיים.

מהמדף למחשב

בעידן הדיגיטלי, משנות הספריות את פניהן: יותר ויותר מאגרי מידע עוברים מן הדפוס אל המחשב, ומאפשרים לסטודנטים ולחוקרים את הנגישות האופטימאלית לחומרי הלימוד והמחקר לפי צרכיהם. בעידן בו הספריות מהוות גם מקום מפגש חברתי ומרכז תרבותי, ניתן למצוא בהן גם חללי לימוד ומנוחה לצד אזורי למידה בקבוצות. כמו כן, נותנות הספריות במה לאמנים -  בתערוכות, בהשקות ספרים ועוד.